Amazon Quiz Answers Today- 10 April Amazon Quiz Answers

Join Sarkari Deals Telegram Channel

Amazon Quiz Answers Today:- Dear Readers, Today Amazon quiz answers with you to win exciting prizes to give 5 Amazon Quiz Question answers which are offering daily for Amazon Application customers by Amazon India. You can win a big prize to give answers and can earn the Amazon Pay wallet balance. You can participate daily between 8 Am and 12 Pm. Amazon questions live daily at 8 am at Application.

Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today

Here we post daily amazon quiz answers for you so you can bookmark this page or you can visit daily this page. Amazon Daily Announce Quiz Time On Their App Portal In Morning 8 AM to 12 PM. You Can Win Free Smartphones, Amazon Pay Balance, Gadgets, Backpacks Etc From Playing This Amazon Quizzes. Amazon Quiz Answers Offer Is Valid For All Amazon Users.

Read Also- Transfer Amazon Pay Balance to Amazon gift card or Bank

Steps to give Amazon Quiz Answers Today

  • Download Amazon App from here
  • Sign up or Log in to Amazon App
  • On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.
  • Click on that, and then on the Start button to start a quiz
  • The Quiz will start now Answers from Below.

Read Also- Brave Browser Loot: Rs.300 on sign up and Rs.600 per refer

Bose 700 Headphone Amazon Quiz|| 10 April Amazon Quiz Answers

Question 1 – Which activist referred to as Mahatma born on 11th April, formed the Satyashodhak Samaj to attain equal rights for the unprivileged?

Answer is – Jyotirao Phule

Question 2 – The Dumurjala stadium was recently converted into a 150 bed quarantine facility. In which state is it located?

Answer is – West Bengal

Question 3 – Which of these is one of the stages in the Men’s 2020 ICC T20 World Cup, as per the initial tournament schedule?

Answer is – Super 12s

Question 4 – Which of these is the theme for World Health Day 2020 observed on April 7?

Answer is – support nurses and midwives

Question 5 – Which of these social reformers born on 14th April was posthumously awarded the Bharat Ratna in the same year as Nelson Mandela?

Answer is – BR Ambedkar

09 April Amazon Quiz Answer||Amazon Quiz Answer Today to win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

Question 1: Which famous musician born on April 7th at Varanasi created music for Satyajit Ray’s famous Apu trilogy?

Answer: Ravi Shankar

Question 2: Recently demised Air Vice Marshall (Retd) Chandan Singh Rathore- a 1971 war hero is a recipient of which of these awards?

Answer: Maha Vir Chakra

Question 3: WWE’s flagship event, Wrestlemania was held under closed doors without an audience in 2020, where was it scheduled originally?

Answer: Ray Jay, Tampa Bay

Question 4: ‘The Devil Made Me Do It’ is the tagline of the upcoming 3rd edition of which movie series?

Answer: Conjuring

Question 5: National Maritime Day is celebrated on April 5th, on the occasion of a ship owned by which company sailing from Mumbai to the UK?

Answer: Scindia Steam Navigation

Apple XR iPhone quiz answers|| 08 April Amazon Quiz Answer

Question 1. Which of these is a people movement that appeals to switch off your lights at home for an hour on March 28 every year?

Answer is – Earth Hour

Question 2. Which of these singers recently put on a free performance on Instagram for his fans, calling it ‘Together at Home’?

Answer is – Chris Martin

Question 3. Tedros Adhanom Ghebreyesus is the current Director-General of which global organisation?

Answer is – WHO

Question 4. Starring Abhishek Bachchan and Rajkummar Rao, Anurag Basu is directing a 2020 dark comedy anthology film named after which game?

Answer is – Ludo

Question 5. Former Olympic champion Thomas Bach is the current elected President of which international sports body in the news?

Answer is –IOC

Amazon Quiz Answers Today | 06-Apr-2020 | Win ₹15000 Amazon Pay Balance – 3 Winners

1) The recently opened Singshore suspension bridge is the highest bridge of which Indian state?
Ans – Sikkim

2) Which Indian state commemorated Shaheed Diwas on March 23 as Youth Empowerment Day?
Ans – Punjab

3) Which ‘royal’ is set to be the narrator of a new Disney film about a family of elephants and their journey across Africa?
Ans – Meghan Markle

4) Mayiladuthurai recently became the 38th district of which Indian state?
Ans – Tamil Nadu

5) ‘Mourning en masse’, ‘Days of glory’, ‘Raising of Lazarus’ are famous artworks by which famous Indian artist?
Ans – Satish Gujral

4 April Amazon Quiz Answers|Amazon Quiz Answer Today

Prize…………. Dell Inspiron Laptop

Q.1. On April 1st, 2019, the Netherlands wing of which company announced that it had developed a product that allows a user to ’talk to a Tulip?

Ans- Google

Q.2. Which former Vice President, born on April 1st, was the Permanent Representative of India to the UN from January 1993- January 1995?

Ans- Mohammad Hamid Ansari

Q.3. Which former India international was the head coach of the Bengal team that made it to the final of the 2020 Ranji trophy?

Ans- Arun Lal

Q.4. Which famous comedian born on April 2nd, first came to prominence after winning The Great Indian Laughter Challenge in 2007?

Ans- Kapil Sharma

Q.5. On 24th March, Google launched a doodle celebrating Banh Mi, a street food sandwich originating in which country?

Ans- Vietnam

3 April Amazon Quiz Answers Win Firefox Mountain Cycle|| Amazon Quiz Answer Today

Question 1. Using the new ‘Crew Dragon’ spacecraft which organization announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?

The answer is – SpaceX

Question 2. Defense Minister Rajnath Singh recently released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?

The answer is – Manohar Parrikar

Question 3. Ignaz Semmelweis, a 19th-century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?

The answer is – Hand Washing

Question 4. Shaheed Diwas is observed on March 23rd to honor the day when Rajguru, Sukhdev Thapar and ________ attained martyrdom? (Fill in the blank)

The answer is – Bhagat Singh

Question 5. Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?

The answer is – Laxmi Bomb

2 April Amazon Quiz Answers Win Rs.20,000/- cash

Q1. What does CET, the new exam for various government jobs proposed by the Indian government, stand for?
Answer : Common Eligibility Test

Q2. Which of these days is observed on 27th March by ITI- a world organization for the performing arts?
Answer : World Theatre Day

Q3. Swavalamban Express is a special train journey launched by SIDBI for which group of people?
Answer : Entrepreneurs

Q4. Daniel, an 18 year old who made his debut for AC Milan on 2nd February, 2020 is the son of which AC Milan legend?
Answer : Paolo Maldini

Q5. Who among these stepped down from the board of Microsoft in the 2nd week of March, 2020?
Answer : Bill Gates

Amazon Quiz Answers Today- 1 April Amazon Quiz Answers

Prize- Samsung Galaxy Z Flip SmartPhone

Q.1. Which famous actress born on March 24th, was nominated for an Oscar for Best Actress in a Leading Role for the movie Zero Dark Thirty?

Answer: Jessica Chastain.

Q.2. Whose North London home was bought by the Maharashtra government and refurbished to transform into a memorial-cum-museum?

Answer: BR Ambedkar.

Q.3. The website for ________ observed on March 22nd has sections namely- Learn, Share, Be Safe. (Fill in the blank)

Answer: World Water Day.

Q.4. Jaydev Unadkat is the captain of which regional cricket team in the Ranji Trophy?

Answer: Saurashtra.

Q.5. Which nation will chair the first virtual summit of G20 nations?

Answer: Saudi Arabia.

31 March Amazon Quiz Answer|Canon 1500D DSLR Amazon Quiz Answers

Q.1.  Sheikh Mujibur Rahman, whose birth centenary was celebrated in March 2020, was the founder President of which country?

Ans – Bangladesh

Q.2. Which Indian badminton player recently won the BBC India ‘Sports Woman of the Year’ Award?

Ans – PV Sindhu

Q.3. Which of these Bollywood actors is playing the lead role in the remake of the Govinda hit Coolie No. 1?

Ans – Varun Dhawan

Q.4. On 23rd March, the WMO came into force, and a day is thus celebrated to draw attention towards weather and climate. Expand WMO.

Ans – World Meteorological Organization

Q.5. Which city had to withdraw from hosting the Olympics in 1908, after a nearby volcano eruption?

Ans – Rome

Amazon Quiz Answers Today- 30 March Amazon Quiz Answers

Prize- Rs.50,000 Amazon Pay Balance 

Question 1. Born in Karnal on 17th March which lady was part of the crew of ‘Columbia’ as a mission specialist and primary robotic arm operator?

The answer is – Kalpana Chawla

Question 2. The upcoming movie Shershaah starring Siddharth Malhotra is based on the life of which military hero?

The answer is – Vikram Batra

Question 3. Who is the first Indian cricketer to play in 150 Ranji Trophy matches?

The answer is – Wasim Jaffer

Question 4. As per the 2020 World Happiness Report, which was named the happiest country in the world for the third year in a row?

The answer is – Finland

Question 5. The month of March is named after the Roman god of _____? (Fill in the blank)

The answer is -War

28 March Amazon Quiz Answers| Win Qubo Indoor Camera Quiz Answers

Question 1. Which car manufacturer makes the Electric Vehicle known as Leaf?

The answer is – Nissan

Question 2. Which player scored 2 goals for Atletico de Kolkata in the final on Saturday to claim an unprecedented third Indian Super League title?

The answer is – Javier Hernandez

Question 3. The Adventures of a Daredevil Democrat’ chronicles the story of which former Indian Chief Minister?

The answer is – Biju Patnaik

Question 4. In which city are the recently restored tombs of Taramati and Premamati located?

The answer is – Hyderabad

Question 5. What kind of device is SuCheck, developed with assistance from the Indian Council of Medical Research?

The answer is – Glucometer

Amazon 25 March Quiz Answers|| Amazon Quiz Answers 25 March

Question 1) The astronauts aboard the International Space Station (ISS) have managed to successfully cultivate which nutritious salad crop?

Answer is – lettuce

Question 2) On March 8th, 2020, who become the first captain to lead a side in any ICC Cricket World Cup event final on his or her birthday?

Answer is – Harmanpreet Kaur

Question 3) The Kimberley Process is an international certification scheme that regulates trade in which product?

Answer is – diamond

Question 4) A newly discovered grasshopper species has been named ‘Kaikaia __’ after which singer known for her ‘wacky fashion sense’?

Answer is – Lady Gaga

Question 5) Which actress has been roped in to star in film-maker Anurag Kashyap’s first international project titled ‘Talkh’?

Answer is – Anigra Dhar

Amazon 24 March Quiz Answers to win Bose Sound Touch 20 Speakers

Question 1. In the movie Onward, if Tom Holland is the voice for Ian Lightfoot, which fellow MCU star is the voice for Ian’s brother Barley?

The answer is- Chris Pratt

Question 2. President Ram Nath Kovind recently administered the oath of office to Mr. Bimal Julka for which post?

The answer is – Chief Information Commissioner

Question 3. The World Boxing Council has created a championship belt, embellished with purple and gold colors, in honor of which NBA legend?

The answer is – Kobe Bryant

Question 4. To whom did Mukesh Ambani lose the tag of Asia’s richest man, after a $5 billion-plus loss, in part due to the collapse of oil prices?

The answer is – Jack Ma

Question 5. Which is the name of the dedicated storefront on Amazon.in to display ‘women entrepreneurs’ products to customers across the country?

The answer is – Saheli

Amazon iPhone XR Quiz Answers|22 March Amazon Quiz Answers

Question 1. NASA has awarded which company with a $117-million contract to provide launch services for its Psyche mission?

The answer is – SpaceX

Question 2. Auto manufacturer Mahindra & Mahindra plans to launch a cab aggregator, called Alyte, for whom?

The answer is – Corporates

Question 3. Which Mumbai-based acrobatics dance group won America’s Got Talent: The Champions Season 2 finale?

The answer is – V.Unbeatable

Question 4. Who among the following was the Player of the Series in the 2020 Women’s T20 World Cup?

The answer is – Beth Mooney

Question 4. Liu Yifei is starring in the lead role in a live-action adaptation of which famous Disney animated feature?

The answer is – Mulan

Amazon Quiz Answers for 18 March 2020 to win Oppo Reno2 Z

Q1 – Which Of These Amazon Prime Series Features Srikanth Tiwari, An Intelligence Officer For T.A.S.C As The Central Character?

Ans – The Family Man

Q2 – Bolt Mobility Is An Electric Scooter Rental Company Co-Founded By Which Famous Sportsperson?

Ans – Usain Bolt

Q3– What Was The First International Agreement To Affirm The Principle Of Gender Equality?

Ans – UN Charter

Q4 – Sneha Mohandoss, Malvika Iyer, Arifa, Kalpana Ramesh, Vijaya Pawar, Kalavati And Veena Devi – All Took Over What On 8th March, 2020?

Ans – Prime Minister’s Twitter Handle

Q5 – Which Singer In The News For Her Performance At A Sporting Event, Is Known For Singles Such As ‘Roar’ And ‘Firework’?

Ans – Katy Perry

Amazon Quiz Answers for 7 March 2020 | Win Dyson Air Purifier

Q1. Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.
Ans- Iran

Q2. Which of the following national parks is located in Rajasthan?
Ans- Keoladeo National Park

Q3. What is the chemical symbol of lead?
Ans- Pb

Q4. Wellington is the capital of which country?
Ans- New Zealand

Q5. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world. (True or False)
Ans-FALSE

Amazon Quiz Answers for 3 March 2020 | Win Armani Watch

Q1. What is the name of the app that helps writers to keep track of complex narratives, recently launched by Vikram Chandra?
ans- Granthika

Q2. Which teams played in the finals of the ICC U-19 Cricket World Cup 2020?
ans- Bangladesh and India

Q3. Which Premier League team has been banned from the UEFA Champions League for 2 seasons for failing to comply with Financial Fair Play regulations?
ans- Manchester City

Q4. Which challenge became a viral sensation after a singer uploaded a collage of four images to her Instagram feed on January 21, 2020?
ans- Dolly Parton Challenge

Q5. Who shared the 2020 Laureus World Sportsman of the Year with Lewis Hamilton?
ans-Lionel Messi

27 Feb Amazon Quiz Answers to win Rs.5000 Amazon Pay Balance

Question 1 – Bill and Melinda Gates Foundation invested in which online pharma startup based in Gurugram in Feb 2020?

The answer is – 1mg

Question 2 – Which team is gearing up to become the first F1 team to celebrate their 1,000th race, and recently unveiled the SF1000?

The answer is – Ferrari

Question 3 – Whose signature can be found on the new one Rupee currency notes?

The answer is – Finance Secretary

Question 4 – United by Emotion’ is the official motto of which 2020 sports event to be held in Tokyo?

The answer is – Summer Olympic

Question 5 – In the TV sitcom Friends, which famous actress played the role of Susie Moss, a schoolmate of Chandler?

The answer is – Julia Roberts

Amazon Quiz Answers for 25 Feb 2020 | Win Sony 1000XM3 headphones

Q1. Who played the role of an imaginary version of Adolf Hitler in the movie Jojo Rabbit?
ans- Taika Waititi

Q2. Which Vietnamese city, with a dazzling new street circuit, is the latest addition to the F1 calendar?
ans- Hanoi

Q3. Pravasi Bhartiya Kendra has been renamed after which late Union Minister?
ans- Sushma Swaraj

Q4. As per the Guinness World Records, the current oldest living man on the earth belongs to which country?
ans- Japan

Q5. ________ is the highest award for a military unit in India. It was recently bestowed on INS Shivaji which comprises of 130 Officers and 630 sailors of the Indian Navy. (Fill in the Blank)
ans-President’s Colour

The answer of Today’s Amazon Quiz – Win Bose 700 Headphones | 25th January 2020 Amazon Quiz Answers

Question 1. Who recently bought the jewelry company Tiffany’s for $16.2 billion?

The answer is – LMVH

Question 2. What is the color of the black box found in airplanes? (Hint: the Black box is an electronic recording device placed in an aircraft for the purpose of facilitating the investigation of aviation accidents and incidents)

The answer is – Orange

Question 3. Who has conferred the Polly Umrigar Award (2018-19) for being the best international cricketer at the BCCI Annual Awards?

The answer is – Jasprit Bumrah

Question 4. The eruption of the Taal volcano prompted the evacuation of at least 30,000 people. In which country is this volcano?

The answer is – Philippines

Question 5. The Sewell is the second-largest rough-cut diamond discovered in history. Where was is it recently found?

The answer is –Botswana

Amazon GoPro Hero 8 Quiz Answers [17th January 2020, 8 AM To 12 PM]

Answer and stand a chance to win GoPro Hero 8 Camera

17 Jan Amazon Quiz Answers

Q1- Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?
Ans: Martin Luther King Jnr

Q2- Utkalika is the state emporium of which Indian state?
Ans: Odisha

Q3- The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?
Ans: Number of balls in an innings

Q4- More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?
Ans: Australia

Q5- Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?
Ans: Simpsons

13 JAN Amazon Quiz Answers

Prize- Rs.5000 Amazon Pay Balance

Q1- Which organization maintains the ‘Stolen Works of Art Database’?
Ans: INTERPOL

Q2- In 2019, who became the first batsman to score more than 20000 international runs in a decade?
AnsVirat Kohli

Q3- Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in which of these sectors?
Ans: Cinema

Q4- Mandu Festival is organized by the tourism board of which Indian state?
Ans: Madhya Pradesh


Q5- Christina Koch recently set the record for the longest ______ by a woman. (Fill in the blank)
Ans: Spaceflight

 

6 JAN Amazon Quiz Answers

6 jan amazon Quiz Answers

  • Amazon Quiz Prize- Rs.20000 Amazon PAY Balance.
  • Quiz Time- 8 AM – 12PM

Question No.1. Who recently became the first-ever badminton player to earn over half a million USD in the prize in a single year?

Answer- Kento Momota

Question No.2. Good Governance day is observed in India each year on the same day as which of these occasions?

Answer- Christmas

Question No.3. Pajamas are Forgiving’ and ‘The Legend of Lakshmi Prasad’ are books written by which celebrity born on December 29th, 1974?

Answer- Twinkle Khanna

Question No.4. In the 2nd week of December 2019, who changed her Twitter bio to ‘A teenager working on her anger management problem’? (It has changed since then)

Answer-Greta Thunberg

Question No.5. Which famous rock band collaborated with AR Rahman to create the song ‘Ahimsa’??

Answer- U2

28 Dec Amazon Quiz Answers-

Amazon Daily Quiz 

Download App

Amazon Quiz Date

28 December 2019

Amazon Quiz Today Prize

Armani Watch

Quiz Answers Time

8 Am – 12 Pm

No of Winners

1

Winner Announcement on 

31 December 2019

Read Also- MI Pay Referral Code, Refer And Earn, Scratch Card

Today Amazon Quiz Answers- 28 December 2019

Question No.1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer- Helium

Question No.2. In which country is Mount Vesuvius located?

Answer- Italy

Question No.3. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alexander’s general Seleucus Nicator?

Answer- Chandragupta Maurya

Question No.4. The Portsmouth College in the UK offers a course to its students in which of these languages?

Answer- Hinglish

Question No.5. Which team won the 2018 FIFA Club World Cup?

Answer- Real Madrid

Amazon Quiz Answers Today Terms & Conditions-

  • This Contest will commence on 28 Dec 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 28 Dec 2019 11:59:59 a.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Read Also- Amazon Prime Youth Offer- Get Rs.500 Cashback

Final Words- Try your luck and give daily Amazon Quiz Answers Today answers and stand a chance to win amazing prizes.

Join Our TeleGram Channel

Follow Us On TWITTER

Join Our Facebook Group

Leave a Reply