Flipkart Fake Or Not Quiz Answers- Win Assured Prizes

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers:- Dear Readers, Flipkart has been started a new quiz answer to win assured prizes to give correct quiz answers. You will get assured at least 5 super coins when you will give accurate Flipkart Quiz Answers and you can also win up to Rs.1000 Flipkart gift cards. Let me tell you more about Fake or Note Fake Quiz Assured Prizes.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Quiz

Flipkart has been started a new quiz answer game to win assured prizes to give correct quiz answers. They will ask you 5 quizzes while watching videos on the Flipkart app. You will get at least 5 Super coins or Rs.50 Flipkart Gift Cards and you can earn max Rs.1000 Flipkart gift cards also.

Read Also- Amazon Quiz Answers Today

Assured Prizes in Fake Or Not Quiz-

You will win below-given prizes when you give accurate ans.

  • Rs.1000 Flipkart Gift Cards to 1000 winners.
  • Rs.50 Flipkart Gift Card to 3000 winners.
  • Free super coins up to 50.

Assured Prizes in Flipkart Fake Contest

How to Play Flipkart Fake Or Not Quiz?

You have to download the Flipkart app and then you have to watch complete video and answers to all quizzes.

  1. Download the Flipkart app from Google Play Store- Download Now
  2. Login your account using Mobile Number and One Time Password.
  3. Click on Video Section in the application.
  4. There you will see the banner “Fake Or Not” Quiz answers click on it.
  5. Start video to watch and answers of quiz.
  6. You have to watch the video to understand the question and give it to the answers.
  7. Here we have posted answers below you can only give answers only so you can skip watching the video.

Flipkart Fake Or Not Answers – 13th July 2020

Question 1. Prolonged use of mask causes oxygen deficiency?
Answer 1- FAKE

Question 2. The Kumbh Mela gathering is visible from space?
Answer 2- NOT FAKE

Question 3. WHO has sent a warning of the Nipah virus outbreak in India?
Answer 3- FAKE

Question 4. Does the High Court grant divorce on wife’s refusal to wear Sindoor?
Answer 4- NOT FAKE

Question 5. Salman Khan donated Rs. 250 crores to fight coronavirus?
Answer 5- FAKE

Flipkart Fake Or Not 12 July Quiz Answers-

Play Flipkart Fake Or Not Quiz

Question 1. Eating Garlic Can Protect You From Coronavirus?

Answer 1- FAKE

Question 2. Hindi translation of MASK is nasikamukhsanrakshak keetaanurodhak vayuchanak vastrdoriyuktpattika?

Answer 2- NOT FAKE

Question 3. Rs. 2000 note to be banned and Rs. 1000 note to be reprinted?

Answer 3- FAKE

Question 4. Furniture can now be grown

Answer 4- NOT FAKE

Question 5. Chameleons change color to camouflage themselves

Answer 5- FAKE

Read Also- Idea Free Internet Loot- Idea Free Data 30 GB

Final Words:- Here you can watch the video in the Flipkart application and can give 5 Flipkart Fake Or Not quiz answers to win assured prizes.

Join Our Telegram Channel

Follow Us On TWITTER

Join Our Facebook Group

Leave a Reply