Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer- 14 Jan Quiz Answer

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer:- Dear Readers, Flipkart has started Flipkart Daam Sahi Hai, Flipkart Daily Trivia Quiz, and Flipkart Kya Bolti Public Quiz for their users to attract and to bring good traffic in the morning and late at night. Here we started to Give Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for you guys so you can get all the correct answers here and you will get a chance to win some prizes.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer

Flipkart is best for giving some deals and Flipkart vouchers, Flipkart Coins, and Flipkart Gems to their users. So here We are giving it a try that you guys can give the correct answers and correct time and we wish you all the best to earn Free Flipkart Vouchers by Providing Correct Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers.

Read Also-

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Details:

Hosted byFlipkart
Quiz NameDaam Sahi hai
Quiz Period14 January 2021
Quiz PrizeGift Vouchers, Gems, Super Coins
& More
Winner AnnouncementInstant

How to Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz?

You have to download the Flipkart app and then you have to watch the complete video and answers to all quizzes.

  1. Download the Flipkart app from Google Play Store- Download Now
  2. Login to your account using your Mobile Number and One Time Password.
  3. Click on Video Section in the application.
  4. There you will see the banner “Daam Sahi Hai” Quiz answers click on it.
  5. Start video to watch and answers of quiz.
  6. You have to watch the video to understand the question and give the answers.
  7. Here we have posted answers below you can only give answers only so you can skip watching the video.

14 Jan Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answer-

  1. What is the MRP of rpm fitness peak multi-function treadmill?
    • more than 50000
  2. what is the combined price of forthy skinny women jeans and sketchers sandals
    • 5574
  3. What is the MRP of the Philips hair straightener
    • 2395

04 Jan Flipkart Daam Sahi hai Quiz Answers-

1. MRP of Samsung 4star refrigerator
Ans. Less than 22000
2. MRP of Floor cleaner
Ans. 21999
3. MRP of Realme WiFi smart camera
Ans. 3999

3 Jan Daam Sahi Hai Quiz Answers-

1. Mrp of aristocrat mojorucksack 45L
Ans: 3400
2. Mrp of Havells 25L storage water geyser
Ans: Less than 14500
3. Mrp of JBL flip Bluetooth speaker
Ans: 8999

2 Jan Daam Sahi Hai Quiz Answers-

  • Less Than 4000
  • Rs.3857
  • Rs.56998

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers- 1st January 2021

  1. What is the MRP of Adidas Drogo W running shoes for women?
    • Answer- more than 2500
  2. What is the MRP of boat-rockers 450 Bluetooth speakers?
    • Answer– 3990
  3. What is the MRP of the Griffel solid women tracksuit?
    • Answer– 3899

Final Words:- 

So, This is The Regularly Updated Post and we will try to include all the questions and answers of Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers here. You can give the answers using the Flipkart app and can win assured prizes from Flipkart.

Leave a Reply